14.11.2012 Рекламна кампания за конкурс 2013-2014 г.

 

Здравей,

 

Надяваме се, че ежедневието ти е интензивно и държи ума ти деен и с висок творчески капацитет.

 

В края на всеки конкурс започва следващият. Вече стана традиция да увличаме стипендиантите на Фондация „Комунитас“ в различни начала, така че да бъдете виждани и чувани от повече хора, а и да ви предложим скеле, върху което да разгърнете идеите си.

 

Сега ви призоваваме да се включите в изготвянето на рекламната ни кампания за конкурс „1000 стипендии“ 2013/2014. Целта е успешна, запленяваща и ясна реклама. Целевата аудитория – всички младежи и техните родители. И тази година се надяваме, че ще постигнем партньорство с БНТ и БНР – това са и търсените медии – гъделичка егото, нали? Основен рекламен носител ще е и плакатът, от който ще бъде заимствана и интернет рекламата.

 

Каква е задачата към теб и към всеки стипендиат, който иска да се включи в тази надпревара за престиж – концептуални, визуални и аудио предложения за някой или всички от следните рекламни обекти:

 

  1. Рекламен плакат за конкурс „1000 стипендии”. Техническите изисквания са: 48x68 cm - 300 dpi; ако работиш на Photoshop, то тогава е необходимо файлът да е PSD (+ Layers) на 300 dpi; ако предоставяш EPS файл, нека всички текстове да са в криви. Визия и текст, със слоган.
  2. Информационна брошура за „1000 стипендии” текст и/или визия.
  3. Радио спот (реклама). Тук може да ни предложиш текст, който да не е по-продължителен от 30 секунди. Ако имаш желание и е част от твоите таланти, може да ни предложиш и композирана от теб музика.
  4. Видео клип. Той също не трябва да бъде с продължителност над 30 секунди. Не е нужно да представяща цялостен клип, достатъчен е идеен сценарий под формата на текст. Може да е раписана концепция, може и да е видео (анимация).
  5. Ако въображението ти роди нещо друго, което мислиш, че може да представи проекта в добра и оригинална светлина, ние сме готови да те чуем, така че твори свободно и смело! J

 

При положение, че имаш нужда от някаква по-конкретна носоченост, може да погледнеш нашата страница, където са поместени изминалите рекламни кампании, изготвени от стипендианти. Ето ти точен линк: http://1000stipendii.org/page/132.

 

Очакваме твоите предложения до 26 ноември 2012 година. Предложенията си изпращай на имейл: info@1000stipendii.org. Ако се налага може да ни изпращаш и материали по пощата на познатия ти адрес:

 

Фондация "Комунитас"

ул. "Неофит Рилски" №61

гр. София 1000  

 

След получаване на предложенията, ще изберем най-подходящите и завладяващи сред тях и заедно ще ги финализираме в рекламен материал.

Пожелаваме ти вдъхновение и творчески блясък!