21.12.2016 РЕКЛАМА и ВИЖ!ФЕСТ

Здравейте, скъпи стипендианти!

В предколедно и предваканционно настроение отправяме две предизвикателства:

v  Подготвяме следващия конкурс на „1000 стипендии“ и ви даваме възможност да се изявите с идеи за рекламата. През годините сме имали страхотни попадения и ще се радваме, ако погъделичкаме егото ви с възможността във всички училища в страната да видят плаката на „1000 стипендии“ с ваше изображение. Ако пък словото е вашата „вълшебна пръчица“, може да предложите 30-секунден радио спот.

Може да разгледате предходните рекламни кампании тук. Не се притеснявайте да бъдете различни!

МОЛЯ, изпратете ни предложенията си до 28.12.2016 г.!

v  С радост обявяваме, че предстои ВИЖ!Фест – вероятно през междусрочната ваканция, като момент без състезания, провизорната дата е 6.2.2017 г. Фестивалът се случва, защото обратната ни връзка от вас е, че го очаквате и защото е доказано полезен и вдъхновяващ. Молим да помислите:

Ø  Дали можете и искате да се включите с картини, фотографии или скулптури в изложбата на фестивала.

Ø  Дали искате да изразите своите идеи в модула „Талантът говори“. За непознатите с формата, призивът е: „Ако имате свои лични идеи, вече реализирани или само в помислите ви, те са значими и интересни и можете да ги споделите на ВИЖ!Фест. Предизвикателството към тази сцена е условието за откровеност, атрактивност, въображение и разбира се, неподправен ентусиазъм. Участниците разполагат с 10 минути, подиум и много любознателна публика.“ Помислете и разпишете идеите си. Препоръчваме горещо да погледате някои от представянията във формата TED Talks.

Ø  Дали ще участвате в концерта, ако талантът ви е в музиката или театъра.

Бихте могли да разгледате архива на ВИЖ!Фест през годините.

В началото на януари 2017 г. ще ви изпратим имейл с регистрационен формуляр и предварителния силует на фестивала, но пълнежът сте вие и вашите дела, затова не отминавайте с безучастен жест.

Ако има тема, по която особено настоятелно бихте искали да организираме семинар в рамките на фестивала, пишете ни – възможно най-скоро. Ще се постараем. Засега се стремим да организираме семинари по всяко едно от големите направления – хуманитаристика, естествени науки и изкуства.

 

Очакваме ви с нетърпение! Бъдете активни!

Пожелаваме ви светли и вдъхновяващи празници, изпълнени с добро!

Искра, Надя, Зора, Криси, Мими и Теди